Transport Funerar - Agentia Funerara Florariu

Transport Funerar Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Agentie Funerara - Botosani - Transport Funerar.

Transport Funerar Botosani: Botosani, Darabani, Dorohoi, Flamanzi, Saveni, Stefanesti, Bucecea,

         Trecerea in lumea celor drepti a cuiva drag este un moment dificil si greu de trecut pentru noi,cei ramasi in urma.

         Pentru a va sprijini in aceste momente indurerate, neprevazute, venim in sprijinul dumneavoastra pentru a pune la punct cu profesionalism si promptitudine toate detaliile inmormantarii. Respectul, compasiunea si flexibilitatea serviciilor au fost mereu puncte de plecare in relatia noastra cu familiile indurerate, oferind de fiecare data servicii personalizate in functie de fiecare client.

         Firma noastra de Servicii Funerare va ofera servicii complete la orice ora la care aveti nevoieTransport Funerar Botosani oferindu-va ajutor oricand solicitati.
      
         Va oferim NON-STOP cea mai larga gama de produse si servicii funerare din Botosani si imprejurimi. Pastram traditia zonei de zeci de ani si in acelasi timp ne-am aliniat la normele europene in domeniu, astfel incat sa putem satisface cele mai exigente pretentii. Venim in ajutorul familiilor indurerate care ii pierd pe cei dragi, cu produse si servicii specifice unui astfel de eveniment tragic si dureros, incercand sa alinam durerea familiei, sa oferim ajutor in aceste momente grele de lacrimi si durere, dand dovada de mult respect si profesionalism. 

     Servicii funerare Botosani - contact :

De aceea, agentia de pompe funebre Florariu va ofera servicii funerare pe raza intregului municipiu Botosani, si in afara, indiferent de distanta dintre sediul nostru si locatia inmormantarii. De asemenea, va oferim servicii de pompe funebre in afara judetului Botosani.

   Agentia Funerara Florariu pune la dispoziție și un frigider mortuar pentru pastrarea decetatilor in conditii optime, în cazul în care durata până la data înmormântării este mai mare. Frigiderul mortuar corespunde normelor europene, fiind dotat cu tehnologie de ultimă generație.

     Adrese magazine:
-Str. Calea Nationala nr. 61, vis-a-vis de E-on -tel: 0742 377 376
-Str. Primaverii nr. 12, langa Ecomed -tel: 0740 377 376
-Str. Octav Onicescu nr.42, vis-a-vis de Biserica Rosetti


Contact URGENTE: 0231989
Email: funerarii.botosani@yahoo.com

Servicii

TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL IN/DIN EUROPA

Asiguram repatrierea persoanelor decedate in afara Romaniei, cat si transportul cetatenilor straini decedati pe teritoriul Romaniei. Indiferent de conditii deplasarile persoanei decedate se face in cele mai potrivite conditii de igiena si de pastrare.
Transport Funerar Botosani

CERTIFICAT DE DECES INTERNATIONAL

Asiguram intocmirea documentatiei necesara repatrierii. Sunt asigurate toate actele necesare pentru intocmirea unui pasaport mortuar, ce permite transportul liber international, precum si restul documentelor sau autorizatilor necesare repatrierii decedatului.

INFORMATII UTILE - PRIVIND REPATRIEREA

Daca un membru al familiei sau o ruda a dumneavoastra, cetatean român, a decedat in alta tara, este bine sa stiti urmatoarele:

 • Decesul trebuie inregistrat la autoritatile locale din tara respectiva;
 • Decesul poate fi inregistrat si la ambasada sau consulatul României din tara respectiva (nu este obligatoriu);
 • Daca ambasada sau consulatul României sunt notificate despre deces de autoritatile locale, acestea informeaza Ministerul Administratiei si Internelor din România, care va anunta familia despre decesul cetateanului român;
 • Înregistrarea decesului la ambasada sau consulatul României permite eliberarea de catre ambasada sau consulat a unui certificat de deces românesc;
 • Atentie: eliberarea certificatului de deces românesc se poate face numai pe baza certificatului de deces eliberat initial de autoritatile locale din tara respectiva si pe baza altor documente prevazute de legislatia româna;
 • Daca inregistrarea decesului nu s-a facut la ambasada sau consulat, atunci certificatul de deces românesc va fi eliberat in tara, de autoritatile române, pe baza certificatului de deces strain si a altor documente prevazute de legislatia româna;
 • Daca decesul a fost cauzat de o actiune violenta, atunci solicitati interventia autoritatilor locale de politie pentru investigarea cazului; efectuarea investigatiilor poate intârzia procedura de transport a corpului neinsufletit in România;
 • Daca ati aflat despre deces in timpul in care va aflati in România, notificati in scris Directia Relatii Consulare a MAE, la numarul de fax: (021) 319-6869. Transport Funerar Botosani

 

SERVICII FUNERARE : SERVICII COMPLETE

Agentia Funerara Florariu va sta la dispozitie 24 din 24 cu urmatoarele servicii funerare:

 • imbalsamare
 • personal pentru toaletare decedat
 • consiliere pentru obtinerea unui loc de veci
 • sicrie la preturi accesibile dar si sicrie lux, import Italia, Ungaria sau America echipate cu garnituri complete.
 • personal manipulare sicriu (coborat, urcat)
 • transport funerar in tara si strainatate cu masini funerare
 • accesorii funerare : manere sicriu, crucifixe, catafalc
 • prosoape, set pomene, candele, colaci, capete, coliva, baticuri si esarfe doliu.

 

REPATRIERI LA CELE MAI MICI PRETURI!

Galerie foto