Alice and Angel - Transport Funerar Ilfov

Transport Funerar Ilfov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Agentie Funerara - Ilfov - Transport Funerar.

Transport Funerar Ilfov: Ilfov, Magurele, Bragadiru, Buftea, Chiajna, Mogosoaia, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Snagov, Voluntari, Chitila, Jilava, Stefanestii de Jos,

Alice and Angel

Transport Funerar Ilfov   

0723 271 244   /   0767 164 823

 

   Agentia noastra va pune la dispozitie servicii de transport funerar intern si international,Alice and Angel - Transport Funerar Ilfov dar si personal autorizat, care va avea grija ca intreaga misiune sa se desfasoare in conditii adecvate. 

   Transportul funerar este mai complex decat pare la prima vedere, intrucat acesta include deplasarea de la spital - acasa, de la spital la capela, biserica sau cimitir. De asemenea, cand spunem transport funerar ne putem referi si la transportul rudelor si familiei catre locul de veci al decedatului. Situatia devine mai complicata atunci cand intervin chestiuni legale, necesare in cazul unei deplasari in afara granitelor tarii. 

   Transportul funerar international sau repatrierea decedatilor presupune utilizarea unor masini dotate special pentru cursele lungi, dar si un personal experimentat, care sa ajunga la timp in tara. De asemenea, exista si o serie de acte necesare acestei proceduri, de care se ocupa agentia la care apelati. Este foarte important de retinut ca transportul funerar international este posibil numai in conditiile prevazute de legea din tara noastra, dar si respectand prevederile internationale.

 

Alice and Angel - Transport Funerar Ilfov

Servicii

   Transporul persoanei decedate se face in conditii de pastrare si igiena prevazute de normele europene in viguare, respectiv in sicriu de zinc sigilat si sicriu de lemn.

   Asiguram tuturor clientilor nostri transport funerar intern si extern Alice and Angel - Transport Funerar Ilfoval persoanei trecute in nefiinta. Acesta se face in conditii de pastrare si igiena prevazute de normele europene in vigoare, cu masini autorizate pentru transport funerar si dotate corespunzator standardelor Uniunii Europene.

   Parcul nostru auto consta in diverse mijloace de transport, precum limunzine funerare, microbuze pentru transportul persoanelor, autovehicule speciale pentru transport flori si multe altele. Asadar, indiferent ca este vorba despre transportul persoanelor care participa la ceremonia de inmormantare sau transportul decedatului, agentia noastra are toate mijloacele necesare pentru a veni in sprijinul dumneavoastra. Raspundem cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra si va punem la dispozitie si multe alte servicii specifice:

  • intocmirea tuturor actelor necesare;
  • consultanta gratuita in alegerea serviciilor necesare;
  • sicrie si accesorii funerare;
  • aranjamente florale.

   De asemenea, incercam sa va oferim cele mai avantajoase alternative din punct de vedere financiar, echipa noastra fiind constienta de greutatile prin care treceti intr-un asemenea moment. Asadar, va putem asigura ca noi suntem oamenii potriviti pentru aceasta misiune, pe care o vom duce la bun sfarsit cu profesionalism si discretie.

Galerie foto