Coroane Jerbe - Agentia Funerara Florariu

Coroane / Jerbe Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Agentie Funerara - Botosani - Coroane / Jerbe.

Coroane / Jerbe Botosani: Botosani, Darabani, Dorohoi, Flamanzi, Saveni, Stefanesti, Bucecea,

         Trecerea in lumea celor drepti a cuiva drag este un moment dificil si greu de trecut pentru noi,cei ramasi in urma.

         Pentru a va sprijini in aceste momente indurerate, neprevazute, venim in sprijinul dumneavoastra pentru a pune la punct cu profesionalism si promptitudine toate detaliile inmormantarii. Respectul, compasiunea si flexibilitatea serviciilor au fost mereu puncte de plecare in relatia noastra cu familiile indurerate, oferind de fiecare data servicii personalizate in functie de fiecare client.

         Firma noastra de Servicii Funerare va ofera servicii complete la orice ora la care aveti nevoie oferinCoroane Jerbe Botosanidu-va ajutor oricand solicitati.
      
         Va oferim NON-STOP cea mai larga gama de produse si servicii funerare din Botosani si imprejurimi. Pastram traditia zonei de zeci de ani si in acelasi timp ne-am aliniat la normele europene in domeniu, astfel incat sa putem satisface cele mai exigente pretentii. Venim in ajutorul familiilor indurerate care ii pierd pe cei dragi, cu produse si servicii specifice unui astfel de eveniment tragic si dureros, incercand sa alinam durerea familiei, sa oferim ajutor in aceste momente grele de lacrimi si durere, dand dovada de mult respect si profesionalism.

     Servicii funerare Botosani - contact :

De aceea, agentia de pompe funebre Florariu va ofera servicii funerare pe raza intregului municipiu Botosani, si in afara, indiferent de distanta dintre sediul nostru si locatia inmormantarii. De asemenea, va oferim servicii de pompe funebre in afara judetului Botosani.

   Agentia Funerara Florariu pune la dispoziție și un frigider mortuar pentru pastrarea decetatilor in conditii optime, în cazul în care durata până la data înmormântării este mai mare. Frigiderul mortuar corespunde normelor europene, fiind dotat cu tehnologie de ultimă generație.

     Adrese magazine:
-Str. Calea Nationala nr. 61, vis-a-vis de E-on -tel: 0742 377 376
-Str. Primaverii nr. 12, langa Ecomed -tel: 0740 377 376
-Str. Octav Onicescu nr.42, vis-a-vis de Biserica Rosetti


Contact URGENTE: 0231989
Email: funerarii.botosani@yahoo.com

Servicii

    Buchetele funerare: aceste aranjamente funerare, prevazute cu un suport de fixare pe capacul sicriului, pot fi un omagiu deosebit in memoria persoanei decedate. Buchetele funerare au o durata de viata mai lunga datorita buretelui mineral cu care sunt prevazute.

    Aranjamentele funerare: coroanele funerare sau jerbele funerarare reprezinta un omagiu adus persoanei decedate. Toate aranjamentele florale sunt alcatuite din flori naturale proaspete: garoafe, crizanteme, gerbere, crini sau trandafiri. Ne puteti solicita si modele de aranjamente pentru coroane sau jerbe care nu se afla in oferta noastra online.

SERVICII FUNERARE : SERVICII COMPLETE

Agentia Funerara Florariu va sta la dispozitie 24 din 24 cu urmatoarele servicii funerare:Coroane Jerbe Botosani

  • imbalsamare
  • personal pentru toaletare decedat
  • consiliere pentru obtinerea unui loc de veci
  • sicrie la preturi accesibile dar si sicrie lux, import Italia, Ungaria sau America echipate cu garnituri complete.
  • personal manipulare sicriu (coborat, urcat)
  • transport funerar in tara si strainatate cu masini funerare
  • accesorii funerare : manere sicriu, crucifixe, catafalc
  • prosoape, set pomene, candele, colaci, capete, coliva, baticuri si esarfe doliu.

REPATRIERI LA CELE MAI MICI PRETURI!

Galerie foto