Monumente Funerare Sibiu - Micasasa

Monumente Funerare Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Agentie Funerara - Sibiu - Monumente Funerare.

Monumente Funerare Sibiu: Agnita, Altina, Apoldu de sus, Arpasu de jos, Arpasu de sus, Avrig, Balea lac, Bazna, Biertan, Blajel, Cartisoara, Cisnadie, Cisnadioara, Cornatel, Crint-valcele, Dn1, Dumbraveni, Gales, Gura raului, Jina, Lotrioara, Marpod, Medias, Miercurea Sibiului, Mohu, Mosna, Muntii fagaras, Ocna sibiului, Orlat, Padurea dumbrava, Poplaca, Porumbacu de sus, Rasinari, Raul sadului, Sadu, Sadu, tocile, Saliste, Selimbar, Sibiel, Sibiu, Slimnic, Sura mica, Talmacel, Talmaciu, Tilisca, Turnu rosu, Vale, Valea balii, Vestem, Copsa Mica, Sura Mare,

    Inca din timpuri indepartate piatra a fost unul din cele mai folosite materiale de catre om, fiecare piatra are farmecul ei dupa ce este prelucrata, astfel nu de putine ori am ramas placut surprins eu insumi cand dupa ce slefuita piatra a prins parca suflet stralucind fiecare in splendoarea ei.
    
    Printre multe altele piatra naturala cunoscuta si sub denumirea de marmura se foloseste foarte des in fabricarea monumentelor funerare, avand o rezistenta buna la factorii naturari si intemperii, deasemenea raspunzand bine la procedeul de slefuire, si totusi pentru a obtine ceea ce doriti cu adevarat.
    
    Firma noastra executa monumente funerare de diferite tipuri, la standarde inalte de calitate. Portofoliul nostru de clienti, precum si experienta noastra in acest domeniu, fac din firma noastra un partener de incredere.

Servicii

  • Slefuirea suprefetelor din marmura, mozaic de marmura, granit sau travertin;
  • Repararea fisurilor prezente pe aceste suprafete;
  • Eliminarea zgarieturilor si a petelor de pe suprafetele din marmura, mozaic de marmura, granit sau travertin;
  • Inchiderea porilor pentru ca suprafetele din marmura, mozaic de marmura, granit sau travertin sa nu mai absoarba substante cu care intra in contact;
  • Lustruirea pardoselii din marmura, mozaic de marmura, granit sau travertin pentru obtinerea luciului;
  • Impregnarea suprafetelor cu ceara pentru o protectie suplimentara impotriva zgarieturilor si substantelor care pot pata suprafetele din marmura, mozaic de marmura, granit sau travertin.